Nytt jobb

Vi behöver förstärka vår verkstad med en ny bilmekaniker.

Vi på Auto-center i Bergslagen AB är en oberoende bilverkstad som arbetar med alla typer av service. Vi behöver nu förstärka vår verkstad med en bilmekaniker. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fordon och mekanik, och som bemöter både kunder och medarbetare på ett professionellt och positivt sätt. Du kommer mestadels arbeta med service, reparationer, felsökning och elektronik och du har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Utöver att vi gärna ser att du har några års erfarenhet som mekaniker och klarar av det höga tempo som tjänsten stundtals kan kräva. Inget krav men önskvärt.

Vi på Auto-center i Bergslagen AB är en BDS ansluten verkstad som tillhandahåller reservdelar och service av högsta kvalitet. BDS finns på över 200 platser i landet och samtliga anläggningar drivs av engagerade och erfarna företagare. Vi på Auto-center i Bergslagen AB jobbar i princip med nästan alla märken men mest med europeiska, japanska och sydkoreanska märken. Vi utför även 4-hjulsimätningar, AC-service samt försäljning av däck med däckhotell.

Förutsättningar för tjänsten:

  • God datorvana
  • Du har B-körkort
  • Du har en fordonsmekanisk utbildning
  • Flerårig erfarenhet som mekaniker är önskvärt men ej ett krav
  • Du är serviceinriktad
  • Certifikat och/eller vidareutbildning ses som meriterande

Skicka din ansökan till info@auto-center.nu , märk mailet med ansökan i ärendefältet. Observera att rekryteringen sker löpande. Tjänsten avser heltid tillsvidare med sex månaders provanställning. Ring på 0223-14280 eller maila oss om ni har några funderingar.